Monday, 22 August 2016

Terima kasih Kausar Wealth Management Sdn Bhd kerana sudi mengunakan perkhidmatan bilik seminar Medina kami.

Terima kasih Kausar Wealth Management Sdn Bhd kerana sudi mengunakan perkhidmatan bilik seminar Medina kami.

BILIK SEMINAR MURAH SHAH ALAM

- 50 pax maximum (susunan classroom kerusi dengan meja)
- 80 pax maximum (susunan teater kerusi

*Peralatan yang disediakan (PERCUMA)*

- Projector difinasi tinggi (HD)
- Whiteboard dan Marker
- Wifi 30mbps
- Wireless microfone
- Sistem bunyi laptop ke PA sistem
- Surau selesa dan extra surau Lembaga zakat Selangor
-kemudahan penapis air coway (air panas dan sejuk)      

Whatsapp sekarang untuk booking
*+6016 923 7881 (hafiz)

Tuesday, 2 August 2016

Tuan Fadzli Aziz, personaliti TV Al Hijrah sudi turun mencemar duli ke Medina Hall

Alhamdullilah... Rezeki Cikgu Shiela Eyna.

Terima kasih Tuan Fadzli Aziz, personaliti TV Al Hijrah sudi turun mencemar duli ke Medina Hall. Berkongsi tips belajar dan bagaimana kekal bertenaga minda bijaksana.

Rezeki anak- anak hari ni. Tips dapat. Brainbooster pun dapat. Syukur.

#bijaksanabijaksini

Monday, 1 August 2016

Abs Consulting (M) Sdn Bhd

=====================
BILIK SEMINAR MURAH
=====================
Bilik seminar untuk disewa :
MEDINA HALL SEKSYEN 13 SHAH ALAM SELANGOR

***Testimoni***

"Wow murahnya untuk sehari!!! Dah la banyak kemudahan yang selesa, rasa tak percaya" - Puan Sri Faridah

"Terbaik..Tempat yang sesuai untuk seminar, training and regular meeting. 5 Bintang saya bagi.Highly recomended.” - Tuan Zack

“Ruang yang selesa untuk buat bilik seminar n beraktivi di satu tempat je..alhamdulillah sangat puas hati, Medina Hall Super Best...”-Puan Nazlin

Medina Hall telah menarik minat beribu pelanggan kami. Medina Hall menyediakan gaya baru & layanan mesra untuk bilik seminar dan acara kami dengan harga murah.

***Kenapa perlu pilih MEDINA HALL?***

- Sistem tempahan mudah dan cepat. Whatsapp/call/sms detail serta tarikh untuk disewa
- Kadar sewa yang murah dan tiada charge GST dan yuran tersembunyi yang lain.
- 50 pax maximum (susunan classroom kerusi dengan meja)
- 80 pax maximum (susunan teater kerusi sahaja)
- Karpet penuh dan mudah beraktiviti
- Mempunyai pantry yang dilengkapi kemudahan penapis air coway (air panas dan sejuk)
- Tandas lelaki dan perempuan asing
- Terdapat ruang pendaftaran sebelum masuk Medina Hall

- Berdekatan dengan minyak Petron
- berdekatan pasaraya-pasaraya besar seperti Tesco, Tesco Extra, Aeon Megamall Shah Alam, Restoran Upin Ipin, Restoran mamak dan sebagainya.
- Bersebelahan dengan Pusat An Nur
- Berdekatan dengan Good Hope Hotel
- hotel Alami Garden
- Berdekatan dengan Pusat Akuatik Shah Alam, Stadium Melawati Shah Alam
- Boleh melalui Federal Higway

***Peralatan yang disediakan (PERCUMA)***
- Projector difinasi tinggi (HD)
- Whiteboard dan Marker
- Wifi 30mbps
- Wireless microfone
- Sistem bunyi laptop ke PA sistem
- Surau selesa dan extra surau Lembaga zakat Selangor
-kemudahan penapis air coway (air panas dan sejuk)

***Blog***
http://mymedinahall.blogspot.my/

***Alamat Medina Hall***
4-05-02, 1st Floor, Blok 4
Presint Alami, Worldwide Business Centre 2, No 2 Jalan Akuatik, Seksyen 13, 40100 Shah Alam Selangor

Landmark: Lembaga Zakat Selangor, blok 4 naik tangga tingkat 1
dekat mesin autopay.

Anjur seminar anda dengan mood baru dan berbeza pada kadar yang berpatutan.

======================================
PM / Whatsapp sekarang untuk booking
======================================
***+6016 923 7881
***+6016 923 7881
***+6016 923 7881

Wednesday, 15 June 2016

Selamat Menyambut Ramadhan AlMubarak.

Semoga ramadhan ini menjadikan kita lebih baik dari sebelum ini.

Ikhlas dari kami,
TIM MEDINA HALL
4-05-02, 1st floor, blok 4, Presint alami, worldwide business centre 2, no 2 jalan akuatik, seksyen 13, 40100 shah alam selangor

Landmark: Belakang Lembaga Zakat Selangor. Blok 4. Nampak mesin autopay, naik tangga tingkat 1.

www.mymedinahall.blogspot.my
Fb: https://m.facebook.com/BilikSeminarDishahalam

Untuk sewaan hubungi
+60 16 923 7881
+60 16 923 7881
+60 16 923 7881

Friday, 27 May 2016

Bengkel dan failling beramai

Berbengkel dan menyiapkan failling beramai2 di Medinah Hall oleh Greentrade Store Sdn Bhd...mana-mana syarikat besar ingin menyiapkan segala failling beramai2 atau apa2 aktiviti boleh buat disini dengan mudah

Thursday, 26 May 2016

Shahael Training & Consultancy

Seminar praktikal cara mudah menguasai pemasaran online debgan FB ADS oleh Shahael Training & Consultancy. Program seterusnya pada 4 dan 5 jun di Medina Hall...jom la ramai-ramai menguasai FB Ads

Bengkel dan training anak muda

Testimoni
'Adi: sejukkkk hall ni...selesa bengkel..

Johan: best sini..dah la murah sewanya.

Siti: sangat-sangat best buat event disini..dah la boleh makan dalm aircond lepas tu kemudahan macam-macam.'